Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Καταγγελία - Δελτίο Τύπου του Συλλόγου μας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
Πανεπιστημιούπολη, 26504, Ρίο
e-mailsyldipro@upatras.gr, ιστολόγιο: http://syldipropp.blogspot.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Στη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας μας στη Σύγκλητο καταγγείλαμε για άλλη μια φορά τη στάση του Υπουργού, ο οποίος δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις του όχι μόνο προς εμάς, αλλά και προς την Πρύτανη. Παράλληλα τονίσαμε ότι το Πανεπιστήμιο λειτουργεί με την αυτοθυσία και το φιλότιμο των διοικητικών υπαλλήλων. Στις Γραμματείες των Τμημάτων και στις Υπηρεσίες η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πολλοί συνάδελφοί μας αναγκάζονται να δουλεύουν μέχρι αργά το απόγευμα και αρκετές φορές παίρνουν δουλειά για το σπίτι.
Σε όλα τα παραπάνω απαντάμε με κινητοποιήσεις και απαιτούμε την επαναφορά όλων των διαθεσίμων συναδέλφων στο Πανεπιστήμιο.
Η συζήτηση, δυστυχώς, επικεντρώθηκε στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και ουσιαστικά η Πρύτανης τάχτηκε ενάντιά τους, με αποκορύφωμα την απάντησή της: «ότι μπορούσα να κάνω το έχω κάνει».
Καταγγέλλουμε την τοποθέτηση της Πρυτάνεως ότι διαθέσιμος συνάδελφος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, δεν είναι μέλος της Πανεπιστημιακής κοινότητας και δεν δικαιούται να μιλάει.
Τονίζουμε, επίσης, ότι έγκαιρα έχουμε ενημερώσει για τις κινητοποιήσεις μας και η διοίκηση είναι αρμόδια για να λύσει όποια ζητήματα δημιουργούνται από αυτές.
Πάτρα, 4/12/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου